Recent CV opvragen? Stuur een verzoek naar gerjon@triore.nl


KRACHTIGE AGILE TEAMS = WAARDEVOLLE OPLOSSINGEN

Ruim 17 jaar ben ik actief op het gebied van IT, business development, productontwikkeling en marketing. Mijn karakter en interesse zijn net zo veelzijdig als mijn werkervaring. Ik heb gewerkt in zowel profit als non-profit setting en met een keur aan mensen, disciplines en functies.

In mijn werkzaamheden heb ik duidelijk ervaren dat (en waarom!) projecten en producten vaak falen in functionaliteit, tijd én budget. Daarom ben ik overgestapt op Agile werken en scrum, naar mijn mening het beste framework voor succesvolle productontwikkeling. Mijn ervaring met start-ups is een voordeel (in de woorden van scrumgoeroe Jeff Sutherland: ‘Scrum teams are basically acting as start-ups’).

Ik ben gecertificeerd scrum master en agile coach. Een pragmatische scrum-adept. Naast IT scrum focus ik mij op het inzetten van scrum in marketing en business development. In mijn rol als scrum master blijkt mijn ervaring met wat NIET werkt een groot voordeel. Ik maak gebruik van de Liberating Structures bij het werken met (grote) groepen en ben fan van de principes van Design Thinking.

Naast mijn freelance opdrachten als scrum master en agile coach, participeer ik in NIPON. We trainen (scrum) teams in de Lean/Agile Mindset. Onze aanpak combineert het theoretisch kader van het Agile Manifesto met ‘ervaringsleren’. Op basis van de impediments van klanten zoeken we naar concrete oplossingen en verbeterslagen. Samen met het team scheppen we een ‘cultuur van experimenteren’. Door training en coaching begeleiden we organisatie die hun eerste stappen zetten op het Agile pad.

In mijn vrije tijd die ik ben dol op mountainbiken, zeilen, yoga, reizen of een drankje doen met vrienden.

Bij interesse of een mogelijke opdracht kunt u me bereiken op +31 6 113 87 133.

Groet!

Gerjon Zomer, Utrecht

06 – 113 87 133
gerjon@triore.nl
in/gerjonzomer 


Waarom een online portfolio?
Mijn werkdagen bestaan vaak uit het bijwonen van scrum ceremonies, luisteren, denken, adviseren, brainstormen, discussiëren, plannen, vergaderingen bijwonen, schrijven en koffie drinken. Ik hou ervan om van tijd tot tijd naar de zichtbare resultaten van het werk te kijken. Vandaar mijn online portfolio. Hier laat ik voorbeelden zien van visueel werk, zowel eigen ideeën als in opdracht. Het portfolio kan worden bekeken via het kopmenu.

Ps: Ben je scrum master of agile coach? Kijk dan op www.liberating.nl (toolbox voor agilists).

Ps2: Starten met scrum? Begin met scrum koken! www.scrumkoken.nl